Компанията

Емил Вишнин

От 2006г. Дистрибутор на Rainbow за България е Емил Вишнин. Започнал работа към фирмата като Дистрибутор на почистващата техника, в момента под негово ръководство работят професионални екипи от най-успешно развиващите се офиси в страната - София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Добрич, Силистра, Русе, Велико Търново, Карлово, Пазарджик, Монтана, Хасково, Плевен и др. 

Наблюдавайки най-добрите формули за успех Емил Вишнин успява да намери баланса между изпитани методи и изцяло новаторски решения в процеса на работа и така съумява да създаде уникална система, която да устои на най-големите икономически и пазарни предизвикателства. 

На 04.11.2010г. лично президентът на компанията г-н Момир Попович промовира г-н Емил Вишнин на престижната позиция Super Satellite Distributor (SSD).

През 2010 и 2011г. отварят врати два нови офиса в градовете Пловдив и Бургас, като се обособяват 4 самостоятелни Дистрибутори и 25 Мениджъри.

През 2011 година "Рейнбоу България" ЕООД отчита най-висок ръст в продажбите за последното десетилетие. Благодарение на усърдния труд и качествата на екипа си, България става шампион по продажби на "Регион Балкан", а Емил Вишнин попада в класация за TOP5 от най-добри Дистрибутори на Rainbow в световен мащаб.

През Февруари 2012г. стартира най-новият и ултра модерен офис в Стара Загора. Разположен е в първия по рода си мултифункционален комплекс Сити Център Стара Загора. Офисът впечатлява своите гости, клиенти и дилъри с уникалност, практичност и комфорт. 

На 10.04.2012 г-н Емил Вишнин бе промовиран от RGD Лидия Попович за неин RGD партньор - най-високата дистрибуторска позиция в кариерната програма на Rainbow.

На 1.09.2012 Рейнбоу България ЕООД отваря нов офис в гр. Хасковонамиращ се в центъра на града.

През 2013г. разрастването ни на територията на България продължи, като врати отвори поредния офис, този път в Ямбол. Офисът се помещава в бизнес сградата на Mall Yambol. Вече нашите клиенти от Ямбол имат своите Rainbow офиси, където ще бъдат посрещнати и обслужени най-професионално.

През последното тримесечие на 2013 структурата на Рейнбоу България продължава да се развива. Нови офиси се откриват в Казанлък и Гълъбово.

От началото на 2014-та годината работят два нови офиса в гр. Сливен и в гр. Сандански.

През май 2014г. тържествено бе открит офиса във Велико Търново. 

През юли 2014г. Добрич също може да се похвали с чисто нов, уютен и луксозен офис в центъра на града. 

 


 

КУПУВАЧИ, ВНИМАВАЙТЕ
Не правете грешката да закупите Вашата Rainbow от неоторизиран търговец.
 
Новата Rainbow 2011
Новата Rainbow има нов дизайн и подобрена функционалност с внимание към детайла.
 
ВИЖТЕ Rainbow
Вижте Rainbow в дома си и можете да получите подарък от участващия дистрибутор.
 
Кариери
Търсите реална възможност? Rainbow е с възможности за пълно и непълно работно време.