Заявете демонстрация

Често задавани въпроси

Къде мога да се снабдя с ръководство на потребителя?

Ръководство на потребителя е налично за изтегляне от секция Обслужване на клиенти.

Какво се покрива от гаранцията на Rainbow?

Rexair предоставя на своите независими оторизирани Rainbow Дистрибутори, в писмена форма, четири (4) години гаранция на системата за почистване Rainbow и приложените аксесоари и седем (7) години гаранция на двигателя / електронен контролер. Тези гаранции не покриват нормално износване, произтичащо от използването на продукти, като ремък, HEPA неутрализатор и т.н.

Колко често трябва да сменям HEPA филтърът?

Според гаранционните условия на Рейнбоу България ЕООД и Рейнбоу Сервиз ООД, всяка година Вашата система за почистване Rainbow трябва да бъде преглеждана в Rainbow офис или Rainbow сервиз. От този преглед се установява дали е нужна смяна. Приблизително след пет години употреба HEPA неутрализаторът трябва да бъде сменен в Оторизирания Rainbow Сервиз.

Може ли Rainbow да се използва за събиране на течности?

Rainbow може да се използва за събиране на течности. Моля следвайте инструкциите, описани в ръководство на потребителя. Rainbow Power Nozzle/голямата тупалка/ не може да се използва за събиране на течности.

Колко вода се налива в резервоара?

Напълнете резервоара с вода до покриване на стълбчето, което се намира в средата на резервоара.

Мога ли да използвам друга марка препарати, различна от тези на Rainbow?

Rexair и Рейнбоу България препоръчват използването на продукти само с марката Rainbow.

Безопасно ли е използването на RainJet върху различните подови настилки?

RainJet се използва за почистване на следните подови настилки: мрамор, камък, керамични плочки и винил и балатум. Да не се използва върху недовършени подови настилки, намазани с масло или вакса дървени дъски, незалепени теракота или мокет, защото те могат да бъдат повредени.

Къде мога да закупя почистваща система Rainbow?

Почистваща система Rainbow се продава посредством мрежа от Оторизирани Rainbow Дилъри и Дистрибутори. Ако искате да закупите Rainbow, моля попълнете формата "Заявка за демонстрация". Оторизиран Rainbow представител за Вашият район ще се свърже с Вас за повече информация.

Полезно

Център за обслужване

Съветите и ръководствата за употреба ще Ви помогнат да разгърнете потенциала на Вашия Rainbow

Прочетете повече
Rainbow Vacuum Cleaner